Uutiset

Sammakkoprinsessa

Alma Burke 

Johdanto:
Kaukana metsän sydämessä asui pieni ja kaunis prinsessa, joka oli muuttunut sammakoksi pahan noitauroksen kiusauksesta. Prinsessa haaveili joka yö siitä, että joku rohkea ja ystävällinen henkilö suutelisi hänet, jolloin hänen kirous poistuisi ja hän palaisi takaisin omaan ihmisolemukseensa.

Teksti:
Eräänä päivänä metsästä lähti liikkeelle nuori ja rohkea poika, jonka nimi oli Eino. Eino oli kuullut tarinan sammakkoprinsessasta ja hän päätti ottaa selvää tarinan todenperäisyydestä. Vaikka Eino oli alkuun epäileväinen tarinan suhteen, hän päätti lähteä matkaan tietäen, ettei koskaan voisi tietää, mitä ihmeitä elämässä voisi tapahtua.

Matka metsään oli pitkä ja vaivalloinen, mutta Eino päätti jatkaa eteenpäin luottaen omaan rohkeuteensa ja uskoen, että hyvät teot palkitaan aina jollain tavalla. Lopulta hän saapui prinsessan luo, joka istui yksin lammikon reunalla surullisena. Eino lähestyi prinsessaa rohkeasti ja kertoi olevansa valmis auttamaan häntä.

Prinsessa katsoi Einon silmiin ja tunsi lämpimän tunteen sydämessään. Hän kertoi Einolle tarinansa ja siitä, miten hän oli muuttunut sammakoksi pahan noitauroksen iskusta. Eino kuunteli tarkkaavaisesti ja päätti ottaa riskin – hän suuteli sammakkoa hellästi ja toivoi parasta.

Yhtäkkiä lumottu lammikko alkoi kimaltaa ja sammakon muoto alkoi muuttua. Prinsessa alkoi hitaasti palata entiseen muotoonsa ja lopulta hänen edessään seisoi kaunis prinsessa hymy huulillaan. Kiitollisena prinsessa halasi Einon ja kiitti tätä avusta. Tarinan lopuksi prinsessa kertoi Einolle, että maailmassa on aina hyviä ihmisiä, jotka uskovat ihmeisiin ja tekevät hyviä tekoja.

Yhteenveto:
Kaikki prinsessa Sammakkoprinsessa tarvitsee joskus apua ja rohkeita ihmisiä ympärilleen. Tarina opettaa meille, että usko ihmeisiin ja hyvyyteen voi joskus muuttaa maailman ja auttaa meitä löytämään onnen. Einon ja prinsessa Sammakkoprinsessan tarina on kaunis satu siitä, että hyvät teot kannattavat aina.

Recommended Posts

Uutiset

Lumottu metsä

Syvällä metsässä, missä korkeat puut humisivat tuulessa ja pienet eläimet juoksivat pitkin polkuja, oli lumottu metsä. Tässä metsässä asui iloinen ja ystävällinen haltijakansa, joka hoiti metsää ja sen asukkaita rakkaudella ja huolella. Eräänä kauniina päivänä haltiat huomasivat, että metsän rauhaan oli saapunut paha noita. Noidalla oli paha suunnitelma, hän halusi valloittaa lumotun metsän ja tehdä […]

Alma Burke 
Uutiset

Kaunis satu lumotusta metsästä

Johdanto Kerran kauan sitten, syvällä lumotussa metsässä, asui pieni keiju nimeltä Lumikki. Lumikki oli iloinen ja rohkea keiju, jolla oli kirkkaanpunaiset hiukset ja säihkyvät siivet. Hän oli tunnettu ympäri metsää kauneudestaan ja ystävällisyydestään. Eräänä päivänä Lumikki lähti seikkailemaan metsään ja kohtasi matkallaan monia ihmeellisiä otuksia ja seikkailuja. Lumikin seikkailu Lumikki lensi kevyesti metsän yllä ja […]

Alma Burke 
Uutiset

Pieni joutsenprinsessa

Satujen maailmassa, kaukana pohjoisen järvien rannoilla, asui pieni joutsenprinsessa. Hän oli kaunein prinsessa koko maassa, vaalea höyhenpeitteinen pää kruunattuna kultaisella seppeleellä. Joutsenprinsessa oli lempeä ja ystävällinen olento, joka rakasti katsella auringonlaskuja järven pinnalla ja leikkiä muiden eläinten kanssa metsässä. Eräänä päivänä paha velho saapui prinsessan maahan ja lumosi hänet. Hän muutti joutsenprinsessan oikeaksi joutseneksi ja […]

Alma Burke